Istoric

În anul 2007 am făcut primii paşi pe piaţa transporturilor, achiziţionând primul camion marca Mercedes.

Pas cu pas firma a început să se dezvolte prin achiziţia mai multor camioane , în prezent firma dispune de 10 camioane şi 3 autoutilitare.

Camioanele sunt de ultimă generaţie, marca Mercedes Actros MP3 şi MP4, semi-remorcile fiind toate marca Krone, iar cursele sunt monitorizate cu sistem GPS care pune la dispoziţie informaţii constante şi rapide astfel încât clientul să ştie în fiecare moment poziţia exactă a mărfii transportate.

Pentru clienţii speciali, care au la dispoziţie programul necesar pentru urmărire, putem oferi acces non stop la sistem nostru de monitorizare.

Compania noastră

Compania S.C Coroama-Tietjen S.R.L dispune de o vastă experienţă , dar şi de resursele necesare pentru a oferi servicii de transport de calitate şi încredere tuturor clienţilor atât pe plan naţional, cât si internaţional.
Oferim cu regularitate curse tur-retur către : Austria, Germania, Olanda, Belgia, Elveţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia.

Transport marfă

Marfa ta este în siguranță

Șoferii nostrii sunt profesioniști, cu ani de experiență în domeniu.

De ce noi?

  • 01 Peste 17 ani experiență

  • 02 Seriozitate și punctualitate

  • 03 Investim anual în flota noastră

Toate camioanele sunt de ultimă generație, Euro 5 , Euro 6, semi-remorcile având prelata de tip perdea , înălțimea utilă pentru încărcare este de 2.80 din față până în spate, echipate cu dispozitiv SMARTBOARD.
Call Now Button