Despre noi

Compania Coroama-Tietjen a fost fondată în anul 2001, având ca prim domeniu de activitate “comerţ cu ridicata şi amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule”, disponibilizând de propriul capital integral românesc . În anii ce au urmat ne-am extins treptat şi pe alte domenii de activitate. În prezent, domeniul principal de activitate îl constituie “Transportul rutier de mărfuri”, cod CAEN 4941. Compania este specializată în transportul rutier de marfă, bazându-se pe o reţea extinsă de colaboratori interni şi internaţionali. Situarea noastră geografică ne este de folos în organizarea transporturilor către ţările Uniunii Europene, şi nu numai.

Camioane moderne

Investim constant în parcul nostru auto.

Echipă profesionistă

Șoferi cu ani de experiență în domeniu.

Punctualitate

Îți livrăm marfa în timpul stabilit de comun acord.

Seriozitate

În 19 ani de activitate avem mii de clienți mulțumiți.

Compania noastră

Compania S.C Coroama-Tietjen S.R.L dispune de o vastă experienţă , dar şi de resursele necesare pentru a oferi servicii de transport de calitate şi încredere tuturor clienţilor atât pe plan naţional, cât si internaţional.
Oferim cu regularitate curse tur-retur către : Austria, Germania, Olanda, Belgia, Elveţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia.

Transport marfă

Marfa ta este în siguranță

Șoferii nostrii sunt profesioniști, cu ani de experiență în domeniu.

De ce noi?

  • 01 Peste 17 ani experiență

  • 02 Seriozitate și punctualitate

  • 03 Investim anual în flota noastră

Toate camioanele sunt de ultimă generație, Euro 5 , Euro 6, semi-remorcile având prelata de tip perdea , înălțimea utilă pentru încărcare este de 2.80 din față până în spate, echipate cu dispozitiv SMARTBOARD.
Call Now Button