Curse tur-retur

Compania S.C Coroama-Tietjen S.R.L dispune de o vasta experienta , dar si de resursele necesare pentru a oferi servicii de transport de calitate si incredere tuturor clientilor atat pe plan national cat si international. Oferim cu regularitate curse tur-retur catre : Austria, Germania, Olanda, Belgia, Elvetia, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia.

Transport marfa

Totodata oferim servicii de transport marfa pentru comunitate. Toate camioanele sunt de ultima generatie, Euro 5 , Euro 6, semi-remorcile avand prelata de tip perdea , inaltimea utila pentru incarcare este de 2.80 din fata pana in spate, echipate cu dispozitiv SMARTBOARD. Garantam ca marfa dvs. va ajunge in cele mai bune conditii si respectand intocmai termenele de livrare stabilite.

Depozit mobila Germania

Pe de cealalta parte, la depozitul nostru de mobile second-hand comercializam aproape tot felul de mobila incepand de la: dormitoare, bucatarii, mobile de sufragerie pana la masini de spalat(Miele), frigidere, biciclete, luster, saltele etc Oferim servicii de transport al mobilei si de montare a acesteia gratuit in tot judetul Suceava.

TOP